Over ons

Jean-Luc en Jobke Debats

In 2009 zijn wij J&J SPV Praktijk gestart. Wij vonden dat wij als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundigen binnen de veranderende zorg geen gepaste zorg konden geven tegen een eerlijke prijs. Wij zijn begonnen en al snel kwam de praktijkondersteuning huisarts geestelijke gezondheidszorg (poh-ggz) op ons pad. Dit naast verpleging en begeleiding bij mensen aan huis. In eerste instantie hebben wij samen binnen de VOF J&J SPV Praktijk dit vorm gegeven.

Echter er kwam meer vraag met name vanuit de huisartsenpraktijken voor praktijkondersteuning huisarts geestelijke gezondheidszorg. In 2013 zijn wij toen als organisatie van VOF naar BV veranderd. Een nieuwe naam: J&J Totale Zorg BV. Dit gaf ons de mogelijkheid collega’s in dienst te nemen onder de CAO GGZ. Tevens hebben wij een AGB code en kunnen zorg aan huis in natura gefinancierd krijgen.

Inmiddels werken we met een team van 16 mensen zowel bij u thuis als binnen de huisartsenpraktijken en willen zorg leveren volgens onze visie: laagdrempelig, betaalbaar, toekomstbestendig en voor iedereen beschikbaar.

Jobke Debats

Jobke Debats

Jean-Luc Debats

Jean-Luc Debats