Voor cliënten

Op zoek naar passende verpleging, verzorging of begeleiding?

Als er op enig gebied in uw leven behoefte is aan verpleging, verzorging of begeleiding kunt u onze hulp inschakelen. Deze zorg kan op verschillende manieren worden gefinancierd:

  • Via de WetMaatschappelijkeOndersteuning van uw gemeente;
  • WetLangdurigeZorg, via het Zorgkantoor;
  • ZorgVerzekeringsWet, via uw verzekeraar;
  • Een PersoonsGebondenBudget, als u dat al heeft, of de aanvraag loopt.

Wij kunnen bij u langskomen voor een kennismaking en van hieruit met u meedenken welke financiering het beste bij u past zodat u deze kunt aanvragen.

Terminale thuiszorg

Als u de laatste fase van uw leven thuis wilt doorbrengen en daarbij zorg en ondersteuning wenst kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen in overleg met u en uw huisarts een passend aanbod doen om u en uw naasten te ondersteunen.

POH-GGZ

Bij uw huisarts kan het zijn dat wij als organisatie worden ingehuurd; u krijgt dan een gesprek binnen de huisartsenpraktijk met één van onze teamleden. In een gezamenlijk gesprek wordt uw hulpvraag verhelderd en gekeken welke hulp daarbij past en hoe deze te organiseren is. Het kan ook zijn dat u met een aantal gesprekken bij onze collega zelf weer verder kunt.

Daarnaast bieden wij ook e-health aan via de huisartsenpraktijk; dat betekent dat u naast persoonlijke gesprekken online behandeling kunt volgen.